Hem » Natalias trädgårdsblogg » 3 DIY Winter Terrariums with Regular Table Salt – Video Tutorial

3 DIY Winter Terrariums with Regular Table Salt – Video Tutorial

The is a project that I’m excited to share. I made 3 really simple yet pretty winter terrariums using table salt! It’s always fun to create decorations using everyday things that most of us have laying around in the house.

The video shows all 3 terrariums. Have a look and let me know what you think!

4 kommentarer till “3 DIY Winter Terrariums with Regular Table Salt – Video Tutorial”

  1. Så duktig du är, jag har inte riktigt kommit igång med juldekorationerna ännu. Men med ett helt garderobsskåp fullt så ska jag sätta igång i morgon. Idag har min gubbe och jag hjälpts åt med att både tvätta dom fyra fönstren i kök och matrum och sen hänga upp röda julgardiner. Men det är ju bara en droppe i havet när man som mig ÄLSKAR att julpynta…..
    KRAM/Susie

Kommentera