Trädgårdshjälp till fastpris

Få hjälp med att hålla din trädgård vacker trädgård året om

Trädgårdshjälp

Pris: 900 kr / timme

En tjänst som vi anpassar helt och hållet efter dig och din trädgård. Vi pratar igenom dina behov och önskemål och sätter upp en plan med ett eller flera moment – så att du alltid vet vad du får.

Trädgårdshjälp kan till exempel innebära att komponera ihop och plantera en ny blomsterrabatt, fräscha upp trädgården och jorden inför säsongen, städa upp en övervuxen yta, trimma buskar eller häckar.  Allt det som du och din trädgård behöver, helt enkelt.

Material som växter, planteringsjord, växtnäring eller täckmaterial tillkommer. Du får alltid veta priset i förväg. Även resekostnad tillkommer med 500kr / h. Minsta timdebitering är 2 timmar. 

Vid nyplanering ingår skötselanvisningar kring vattning och näring. 

Vissa tjänster omfattas av rotavdrag, vilket innebär att 50% av arbetskostnaden bekostas av staten. Läs mer om priset och rutavdrag.

vinterarrangemang trädgård

Säsongsstyling

Pris: 1500 kr / mån

En skräddarsydd tjänst framtagen för att din entré, uteterass eller sittytor i trädgården ska se extra tjusiga ut, året runt. 

Vi träffas i din trädgård och går igenom dina önskemål och behov. Därefter kommer vi fyra gånger per år, städar undan allt gammalt och komponerar ihop vackra trädgårdskrukor, hängkorgar eller fyller upp tomma fickor i rabatterna med pigga säsongsväxter och dekorationer – allt anpassat till just din trädgård. På så vis får du en extra vacker utemiljö under säsongens fyra årstider. 

Material som växter, planteringsjord, växtnäring eller täckmaterial ingår i priset. Vi kan hjälpa till med inköp av planteringskrukor och andra dekorationer, eller så använder vi det ni redan har.

I priset ingår även skötselanvisningar kring vattning och näring. 

Trädgårdstjänster

Rådgivning för nybörjare

Pris: 1000 kr / mån

Den här tjänsten riktar sig till dig som är ny i trädgården och som snabbt vill lära dig hur du kommer igång och får ut det mesta utav din trädgård.

Vi träffas i din trädgård och går igenom dina frågor och behov – det kan handla om  trädgårdsredskap, växter, skötsel eller att få igång en köksträdgård. Därefter väljer du om vi ska höras via telefon eller om du vill att jag kommer till din trädgård (500kr / h i resekostnad tillkommer). Oavsett hörs vi en gång i månaden och går igenom vad du bör göra och tänka på i din trädgård under årets 12 månader. Samtalet tar ca en timma.

Det brukar räcka med hjälp de första 8-12 månaderna i en ny trädgård för att få fart på det!

Vill du veta mer?

Hör av dig med frågor eller om du vill beställa trädgårdshjälp!