Trädgårdsplanering

Trädgårdsplanering till fastpris - tryggt och smidigt

Våra trädgårdsplaner - utformade efter dina behov

trädgårdsplan trädgårdsdesign konceptplan natalia lindberg göteborg

Konceptskiss

Du får:
 • En konceptritning över din nya trädgård. 
 • Byggnader, buskage, träd och rabatter är inritade, men utan detaljer på växter och material.
 • Bonus: Förslag på 4-5 växter och materialval som visar på trädgårdens stil och karaktär.

Pris:

Tomt upp till 200 kvm – 9 500 kr

Tomt upp till 2 000 kvm – 13 500 kr

Tomt större än 2 000 kvm – 16 500 kr

Passar dig som:
Detta alternativ passar dig som vill vara säker på att du får de stora bitarna på rätt plats men löser detaljerna senare, oavsett om det är för att du vill bygga din trädgård i etapper eller om du vill få experimentera själv med träd och växter.

Komplett trädgårdsplan trädgårdsdesign natalia lindberg göteborg

Trädgårdsplan

Du får:
 • En ritning över din nya trädgård.
 • Växtförteckning med svenskt och latinskt växtnamn och växtbilder. Dock utan exakt antal, mått och placering. 
 • Generella förslag till markbeläggning och material som ska bygga upp trädgårdens ytor, ex tralldäck, marksten, natursten, grus.
 • Vi ritar in vilka konstruktioner — till exempel plank, pergola eller växthus — som trädgården ska ha, men utan detaljskissade konstruktioner.
 • Planterings- och skötselanvisningar ingår.
 • 3D plan över din nya trädgård

Pris:

Tomt upp till 200 kvm – 16 500 kr

Tomt upp till 2 000 kvm – 19 500 kr

Tomt större än 2 000 kvm – 26 500 kr

Passar dig som:

Detta alternativ passar dig som behöver hjälp med övergripande plan för trädgården. 

Du får hjälp med att att välja växter och material så att du blir säker på att allt blir enhetligt och trivs tillsammans. 

trädgårdsplanering trädgårdsdesign natalia lindberg göteborg

Komplett Trädgårdsplan

Du får:
 • En komplett plan, redo att byggas, antingen av dig eller av anläggare. 
 • Växtförteckning med ritning över placering, antal och storlek, svenskt och latinskt växtnamn samt växtbilder. 
 • Specifika förslag till markbeläggning och material som ska bygga upp trädgårdens ytor, angivna med sort, storlek, mönsterläggning och mängd så att du kan räkna på mängd och kostnad.
 • Konstruktioner så som plank, pergola eller växthus finns inritade som detaljerade illustrationer (ej byggtekniska ritningar).
 • Planterings- och skötselanvisningar ingår.
 • 3D plan över din nya trädgård

Pris:

Tomt upp till 200 kvm – 23 500 kr

Tomt upp till 2 000 kvm – 31 500 kr

Tomt större än 2 000 kvm – 41 500 kr

Passar dig som:

Detta alternativ passar dig som vill få full koll och dig som vill flytta in i din nya trädgård så snart som möjligt. Eller om du ska anlita en anläggningsfirma, då är detta rätt alternativ för dig.

Med en komplett plan får du förutom en färdig budget även full koll på hur din nya trädgård kommer att se ut och kännas! 

Natalia Lindberg Trädgårdsdesign göteborg frågeformulär

Så här går det till

Du fyller i ett frågeformulär som jag har mailat över. I den beskriver du vad du vill ha i din trädgård, din stil samt din budget och tidplan.

Jag kommer hem till dig och vi tittar igenom din tomt tillsammans. Vi diskuterar dina önskemål, jag studerar trädgården, huset och omgivningar för att se vilka förutsättningar just din trädgård har. 

Det enklaste sättet att mäta upp tomten och byggnaderna är att beställa en situationsplan från kommunen; jag kan berätta hur du gör. Om du hellre vill så mäter jag upp alltihop på plats (extra kostnad tillkommer).

Jag tar fram en grovskiss som vi bollar på telefon eller på plats hos dig så att ni får chansen att fråga och göra små justeringar. Har ni beställt en Trädgårdsplan eller Komplett trädgårdsplan med växt- och materialval passar vi på att gå igenom dina önskemål kring dessa inför att jag tar fram en materialbeskrivning och växtkomposition.

Jag färdigställer ritningen, tar fram en 3D plan tillsammans med en eventuell material- och växtlista. Har ni beställt en konceptskiss skickar jag den direkt. Om du beställt en Trädgårdsplan eller Komplett trädgårdsplan träffas vi igen för överlämning och genomgång av den slutgiltiga planen. Du får chans att lägga in sista justeringar.

Färdiga ritningar levereras som PDF via e-post samt i A3-format via post.

Trädgårdsplanering i 3D - upplev din nya trädgård direkt i datorn

Vi vet att det kan det vara svårt att se framför sig hur trädgården kommer att se ut eller hur den kommer att kännas genom att bara titta på en vanlig trädgårdsplan. Därför ritar vi in din nya trädgård i ett datorprogram som låter dig gå runt i trädgården och se hur den ser ut både från köksfönstret och gatan utanför.

Vi ritar in hela din trädgårdsplan, vilket tar dig så nära slutresultatet du kan komma utan att behöva köpa en enda planta. Du får en presentation, stillbilder och en video-vandring av din nya trädgård.

3D plan ingår vid beställning av Trädgårdsplan eller Komplett trädgårdsplan. Läs nedan och se vilket alternativ som passar dig bäst.

Fler exempel på våra Trädgårdsplaner i 3D (öppnas som ny flik på Youtube) 

Planteringsplan

För dig som vill få hjälp med en liten del av trädgården

Behöver du hjälp med en rabatt eller område i trädgården men vill beställa en hel trädgårdsplan? Då är en växtplan ett ett bra alternativ. 

Vi sätter ihop en komposition av träd, buskar, perenner och vårlökar utefter din stil och de förutsättningar som finns. Vi ser till att det ser vackert ut året om!

Du får en ritning över ytan med växternas namn, antal, storlek och exakt placering. Planterings- och skötselanvisningar ingår. 

Vill du plantera själv är allting redo. Vill du få hjälp med plantering så erbjuder vi det till en kostnad på 900kr / h. Plantering av en liten rabatt tar ca 2-3 h – en stor rabatt kan ta en dag.

Vi hjälper även till med inköp av växter till förmånliga priser.

Pris planteringsplan: fr 2 900kr

Belysningsplan

Beställer du en Trädgårdsplan eller en Komplett trädgårdsplan kan du välja att köpa till en belysningsplan. Utöver en detaljerad beskrivning på antal, typ, styrka och placering av belysningen får du även med bilder i 3D som visar på hur trädgården kommer att se ut kvällar och nätter.

Pris belysningsplan:

Tomt upp till 200 kvm – 3 500 kr

Tomt upp till 2 000 kvm – 4 500 kr

Tomt större än 2 000 kvm – 5 500 kr

Kontakt oss för mer information

 

Anläggning och plantering

För dig som vill få hjälp med att ta ditt trädgårdskoncept från papper till verklighet

Vi hjälper dig med allt från att ta in offert och anbud från anläggare till projekt-ledning för att säkerställa att genomförande löper på smidigt. Vi samarbetar med duktiga hantverkare i de flesta områden – snickeri, stenläggning, el, vvs.

Kontakta oss

Tel: 0723 39 88 54
E-post: [email protected]

Ring, SMSa eller skicka ett mail så svarar vi så fort vi kan!