Hoppa till innehåll

Trädgårdsplanering

Trädgårdsplanering i 3D - upplev din nya trädgård direkt i datorn

Våra trädgårdsplaner - utformade efter dina behov

Trädgårdsarkitekt i Göteborg - Natalia Lindberg trädgårdsdesign - trädgårdsplanering i 3D

Trädgårdsplan

Du får:
 • En ritning över din nya trädgård.
 • Växtförteckning med svenskt och latinskt växtnamn och växtbilder. Dock utan exakt antal, mått och placering. 
 • Generella förslag till markbeläggning och material som ska bygga upp trädgårdens ytor, ex tralldäck, marksten, natursten, grus.
 • Vi ritar in vilka konstruktioner — till exempel plank, pergola eller växthus — som trädgården ska ha, men utan detaljskissade konstruktioner.
 • Planterings- och skötselanvisningar ingår.

Pris:

Tomt upp till 200 kvm – 24 500 kr

Tomt upp till 2 000 kvm – 31 500 kr

Tomt större än 2 000 kvm – 36 500 kr

Passar dig som:

Detta alternativ passar dig som behöver hjälp med övergripande plan för trädgården. 

Du får hjälp med att sätta strukturen på din nya trädgård samt att välja växter och material så att du blir säker på att allt blir enhetligt och trivs tillsammans.

Trädgårdsarkitekt i Göteborg - Natalia Lindberg trädgårdsdesign - trädgårdsplanering i 3D

Trädgårdsplan 3D

Du får:
 • En ritning över din nya trädgård.
 • 3D-video med trädgårdsvandring samt stillbilder
 • Växtförteckning med svenskt och latinskt växtnamn, växtbilder och skötselanvisningar. 3D-bilder på planteringsytorna dock utan exakt antal, mått och placering. 
 • Generella förslag till markbeläggning och material som ska bygga upp trädgårdens ytor, ex tralldäck, marksten, natursten, grus.
 • Vi ritar in vilka konstruktioner — till exempel plank, pergola eller växthus — som trädgården ska ha, men utan detaljskissade konstruktioner.
 • Planterings- och skötselanvisningar ingår.

Pris:

Tomt upp till 200 kvm – 34 500 kr

Tomt upp till 2 000 kvm – 41 500 kr

Tomt större än 2 000 kvm – 48 500 kr

Passar dig som:

Detta alternativ passar dig som vill veta veta i förväg hur din trädgård kommer att se ut och kännas.

Du får hjälp med en övergripande plan för din trädgård samt att välja växter och material så att du blir säker på att allt blir enhetligt och trivs tillsammans. 

Trädgårdsarkitekt i Göteborg - Natalia Lindberg trädgårdsplanering i 3D - trädgårdsplanering

Komplett Trädgårdsplan 3D

Du får:
 • En komplett plan, redo att byggas, antingen av dig eller av anläggare. 
 • 3D-video med trädgårdsvandring samt stillbilder
 • Växtförteckning och planteringsplan med svenskt och latinskt växtnamn, växtbilder, exakt placering, mått, antal och skötselanvisningar. 3D-bilder på planteringsytorna.
 • Specifika förslag till markbeläggning och material som ska bygga upp trädgårdens ytor, angivna med sort, storlek, mönsterläggning och mängd så att du kan räkna på mängd och kostnad.
 • Konstruktioner så som plank, pergola eller växthus finns inritade som detaljerade illustrationer (ej byggtekniska ritningar).
 • Planterings- och skötselanvisningar ingår.

Pris:

Tomt upp till 200 kvm – 49 500 kr

Tomt upp till 2 000 kvm – 59 500 kr

Tomt större än 2 000 kvm – 69 500 kr

Passar dig som:

Detta alternativ passar dig som vill få full koll och dig som vill flytta in i din nya trädgård så snart som möjligt. Eller om du ska anlita en anläggningsfirma, då är detta rätt alternativ för dig.

Med en komplett plan får du förutom en färdig budget även full koll på hur din nya trädgård kommer att se ut och kännas! 

Natalia Lindberg Trädgårdsdesign göteborg frågeformulär

Så här går det till

Du fyller i ett frågeformulär där du beskriver vad du vill ha i din trädgård, din stil, din budget och tidplan.

Jag kommer hem till dig och vi tittar igenom din tomt tillsammans. Vi diskuterar dina önskemål, jag studerar trädgården, huset och omgivningar för att se vilka förutsättningar just din trädgård har. 

Det enklaste sättet att mäta upp tomten och byggnaderna är att beställa en situationsplan från kommunen; jag kan berätta hur du gör. Om du hellre vill så mäter jag upp alltihop på plats (extra kostnad tillkommer).

Jag tar fram ett koncept över din nya trädgård som vi bollar på plats hos dig så att du får chansen att fråga och göra små justeringar. Har du beställt trädgårdsplanering i 3D presenteras konceptet som en 3D-video och bilder, annars visas det som en uppifrån-ritning. Vi passar även på att bolla detaljer kring material- och växtval.

Jag färdigställer trädgårdsplanen tillsammans med en material- och växtlista. Vi hörs igen för överlämning och genomgång av den slutgiltiga planen. Du får chans att önska sista justeringar.

Färdiga ritningar levereras som PDF tillsammans med 3D-foton och video via e-post. Vill du hellre få en utskriven ritning går det såklart också bra

Trädgårdsplanering i 3D

Se din nya trädgård direkt i datorn

Vi vet att det kan det vara svårt att se framför sig hur trädgården kommer att se ut eller hur den kommer att kännas. Därför ritar vi in din nya trädgård i ett datorprogram som låter dig gå runt i trädgården och se hur den ser ut både från köksfönstret och gatan utanför.

Vi ritar in hela din trädgårdsplan samt omgivning runtomkring, vilket tar dig så nära slutresultatet du kan komma utan att behöva köpa en enda planta. Du får stillbilder och en videovandring genom din nya trädgård.

(Öppnas i en ny flik på Youtube)

Belysningsplan

Beställer du en trädgårdsplan kan du välja till en belysningsplan. Utöver en detaljerad beskrivning på antal, typ, styrka och placering av belysningen får du även med bilder i 3D som visar på hur trädgården kommer att se ut kvällar och nätter.

Pris belysningsplan:

Tomt upp till 200 kvm – fr. 8 500 kr

Tomt upp till 2 000 kvm – fr. 12 500 kr

Tomt större än 2 000 kvm – fr. 16 500 kr

Anläggning och plantering

För dig som vill få hjälp med att ta din trädgård från papper till verklighet

Vi hjälper dig med allt från att ta in offert och anbud från anläggare till projektledning för att säkerställa att genomförande löper på smidigt. Vi samarbetar med duktiga hantverkare i de flesta områden samt leverantörer av växter, utomhusmöbler, dekoration och trädgårdsbelysning.
trappa granitkeramik

Redo för en trädgårdsplanering? Börja här.

Din trädgård

Budget och tidsplan

Filuppladdning

Inspiration

Övrigt