Trädgårdsplanering

Modern trädgårdsplanering i 3D - upplev din nya trädgård direkt i datorn

3D Trädgårdsplan

Vi vet att det kan det vara svårt att se framför sig hur trädgården kommer att se ut eller hur den kommer att kännas genom att bara titta på en vanlig trädgårdsplan. Därför ritar vi in din nya trädgård i ett datorprogram som låter dig gå runt i trädgården och se hur den ser ut både från köksfönstret och gatan utanför.

Vi ritar in hela din trädgårdsplan, vilket tar dig så nära slutresultatet du kan komma utan att behöva köpa en enda planta. Du kan se trädgården under olika säsonger, i olika väder, från morgonsol till solnedgång på kvällen.

Vi presenterar planen hemma hos er. Ni får den även som bilder samt en video-vandring genom er nya trädgård.

3D plan ingår vid beställning av Trädgårdsplan eller Komplett trädgårdsplan. Läs nedan och se vilket som passar dig bäst.

Trädgårdsplanering till fastpris - tryggt och smidigt

trädgårdsplan trädgårdsdesign konceptplan natalia lindberg göteborg

Konceptskiss

Pris fr 9 500 kr

En skiss över trädgårdens struktur och rum. Byggnader, buskage, träd och rabatter är inritade, men utan detaljer på växter och material.

Detta alternativ passar dig som vill vara säker på att du får de stora bitarna på rätt plats men löser detaljerna senare, oavsett om det är för att du vill bygga din trädgård i etapper eller om du vill få experimentera själv med träd och växter.

Du får:
 • Konceptritning över din nya trädgård
 • Bonus: Förslag på 4-5 växter som visar på trädgårdens stil och karaktär.

Pris:

Tomt upp till 200 kvm – 9 500 kr

Tomt upp till 2 000 kvm – 12 500 kr

Tomt större än 2 000 kvm – 15 500 kr

Komplett trädgårdsplan trädgårdsdesign natalia lindberg göteborg

Trädgårdsplan

Pris fr 14 500 kr

En detaljerad plan över din nya trädgård, inklusive växter, generella förslag på materialval och koncept för konstruktioner.

Detta alternativ passar dig som behöver hjälp med övergripande plan för trädgården. 

Du får hjälp med att att välja växter och material så att du blir säker på att allt blir enhetligt och trivs tillsammans. 

Du får:
 • Detaljerad ritning över din nya trädgård.
 • Växtförteckning med svenskt och latinskt växtnamn och växtbilder. Dock utan antal och mått. Skötselanvisningar ingår.
 • Generella förslag till markbeläggning och material som ska bygga upp trädgårdens ytor, ex tralldäck, marksten, natursten, grus.
 • Vi ritar in vilka konstruktioner — till exempel plank, pergola eller växthus — som trädgården ska ha, men utan detaljskissade konstruktioner.
 • 3D plan över din nya trädgård

Pris:

Tomt upp till 200 kvm – 14 500 kr

Tomt upp till 2 000 kvm – 17 500 kr

Tomt större än 2 000 kvm – 21 500 kr

trädgårdsplanering trädgårdsdesign natalia lindberg göteborg

Komplett Trädgårdsplan

Pris fr 19 500 kr

En komplett plan, redo att byggas, anting av dig eller av anläggare. 

Detta alternativ passar dig som vill få full koll och dig som vill flytta in i din nya trädgård så snart som möjligt.

Med en komplett plan får du förutom en färdig budget även full koll på hur din nya trädgård kommer att se ut och kännas! 

Du får:
 • Detaljerad ritning över din nya trädgård.
 • Växtförteckning med antal, mått, svenskt och latinskt växtnamn samt växtbilder. Planterings- och skötselanvisningar ingår.
 • Specifika förslag till markbeläggning och material som ska bygga upp trädgårdens ytor, angivna med sort, storlek, mönsterläggning och mängd så att du kan räkna på mängd och kostnad.
 • Konstruktioner så som plank, pergola eller växthus finns inritade som detaljerade illustrationer (ej byggtekniska ritningar).
 • 3D plan över din nya trädgård

Pris:

Tomt upp till 200 kvm – 19 500 kr

Tomt upp till 2 000 kvm – 29 500 kr

Tomt större än 2 000 kvm – 39 500 kr

Natalia Lindberg Trädgårdsdesign göteborg frågeformulär

Så här går det till

Du fyller i ett frågeformulär som jag har mailat över. I den beskriver du vad du vill ha i din trädgård, din stil samt din budget och tidplan.

Jag kommer hem till dig och vi tittar igenom din tomt tillsammans. Vi diskuterar dina önskemål, jag studerar trädgården, huset och omgivningar för att se vilka förutsättningar just din trädgård har. 

Det enklaste sättet att mäta upp tomten och byggnaderna är att beställa en situationsplan från kommunen; jag kan berätta hur du gör. Om du hellre vill så mäter jag upp alltihop på plats (extra kostnad tillkommer).

Jag tar fram en grovskiss som vi bollar på telefon så att ni får chansen att fråga och göra små justeringar. Har ni beställt en Trädgårdsplan eller Komplett trädgårdsplan med växt- och materialval passar vi på att gå igenom era önskemål kring dessa inför att jag tar fram en materialbeskrivning och växtkomposition.

Jag färdigställer ritningen, tar fram en 3D plan tillsammans med en eventuell material- och växtlista. Har ni beställt en konceptskiss skickar jag den direkt. Om du beställt en Trädgårdsplan eller Komplett trädgårdsplan träffas vi igen för överlämning och genomgång av den slutgiltiga planen. Du får chans att lägga in eventuella justeringar.

Färdiga ritningar levereras som PDF via e-post samt i A3-format via post. 

trädgårdsrådgivning

Rådgivning

Pris 2.700 kr (inkl 1 timme restid)

För dig som vill ha någon att bolla med

Du kanske skulle vilja göra din trädgård själv, men utan att göra alltför många dyra nybörjarfel?

Du kanske har kommit en bit men får inte riktigt till den där känslan du hoppas på?

I så fall är en rådgivning ett snabbt och enkelt sätt att komma vidare. Vi kommer hem till dig för att tillsammans promenera igenom trädgården och prata igenom vad du vill ha hjälp med. Du bestämmer vad du vill fokusera på. Vi kan prata om vilka växter som trivs i vilka miljöer, eller hur du kan fixa en inbonad känsla vid fikabordet, eller hur du kan jobba med färg och rytm för att gifta ihop din trädgård med skogsdungen på andra sidan häcken? Du bestämmer vad vi ska prata om.

En rådgivning tar ungefär två timmar i din trädgård. Förutom de råd och tips du får på plats skickar vi ett inom ett par dagar ett mail som sammanfattar det vid pratade om. Priset inkluderar en timmas restid inom Göteborg med omnejd, om du bjuder på en kopp kaffe

Rådgivning inkl. skiss på plats

Pris 4.500 kr (inkl 1 timme restid)

Vill du komma framåt med de stora bitarna i din trädgård? Vi erbjuder en rådgivning som fokuserar på just struktur och form där du i slutet av konsultationen får en enkel skiss över din nya trädgård. Antingen får du ritningen direkt på plats eller så tar jag med mig den och renskriver. Jag skickar även med inspirationsbilder utifrån de områden vi har bollat. 

Detta alternativ lämpar sig för små- eller mellanstora trädgårdar. Har du en större trädgård kan det hända att vi endast hinner att gå igenom delar av den. Du kan i så fall välja att utöka besöker till en extra timkostnad. 

Anläggning och plantering

För dig som vill få hjälp med att ta ditt trädgårdskoncept från papper till verklighet

Vi hjälper dig med allt från att ta in offert och anbud från anläggare till projekt-ledning för att säkerställa att genomförande löper på smidigt.

Vi samarbetar med duktiga hantverkare i de flesta områden – snickeri, stenläggning, el, vvs.

Kontakta oss

Tel: 0723 39 88 54
E-post: [email protected]

Ring, SMSa eller skicka ett mail så svarar vi så fort vi kan!

Skicka meddelande