Trädgårdsstyling

För dig som ska sälja ditt hus

Öka värdet på din bostadsaffär

Vad är skillnaden mellan att bo i lägenhet och att bo i ett hus? Just det – en egen trädgård. En egen plats på jorden: att gå barfota i, att ge barnen en plats att rusa av rastlösa ben, eller kanske en plats att sova eftermiddag på under susande grönska.

Öka värdet på ditt hus genom att överraska med ett levande extrarum man vill komma hem till. Vi hjälper dig med allt från att skapa ett ”wow” redan innan dina köpare hunnit fram till ytterdörren, till att piffa upp trötta rabatter och hänga upp hängmattan som stilla vaggar i vinden. Vi gör din trädgård till en pärla så att du får ut mer när du säljer ditt hus!

natalia lindberg trädgårdsdesign trädgårdsarkitekt göteborg

Komplett trädgårdsstyling

fr 15 000 kr

Piffa upp hela er utemiljö så att den passar huset och de köpare som är intresserade av området. Efter att ni har berättat om vad ni skulle vilja ha, löser vi resten.

Vanliga saker vi fixar är att:
  • Rensa och kantskära rabatter
  • Klippa gräsmattor, häckar och buskar
  • Plantera nya växter som är som finast vid fotografering och visning
  • Städa undan löv och annat trädgårdsavfall
  • Rengöra trappor, plattor och uppfarter
  • Hyra och placera ut trädgårdsmöbler och leksaker

Tid och pris beror på storlek och hur mycket arbete som behövs. För en normalstor trädgård tar det typiskt mellan 20-40 timmar.
 
Entréstyling

Entréstyling

fr 8 000kr

Få ett ”wow” redan innan köparna kommit till dörren

Ge dina köpare ett häftigt första intryck med en riktigt fin entré. Vi placerar krukor med spännande växter och belysning hela vägen från postlådan till ringklockan. En plats att dricka sitt morgonkaffe bredvid en sällskapsväxt. En vacker krans i årstidens färger som hälsar välkommen hem.

Hur går det till?

Vi kommer tillsammans överens om vad ni vill göra med ert hem och gör en prioriterad lista över arbetet.

Därefter kan ni själva välja vad ni vill ha hjälp med och er budget. På så vis är ni både säkra på att ni får det viktigaste löst och på hur mycket det kommer att kosta er. Smidigt och tryggt.

Kontakta oss så tidigt som möjligt inför försäljning och fotografering.