Hoppa till innehåll

Trädgårdsrådgivning

För dig som vill ha någon att bolla med

Natalia Lindberg Trädgårdsdesign - fåtöljer utomhus

Rådgivning 2h

Pris 5.500 kr (inkl 1 timme restid)

Du kanske skulle vilja göra din trädgård själv, men utan att göra alltför många dyra nybörjarfel?

Du kanske har kommit en bit men får inte riktigt till den där känslan du hoppas på?

I så fall är en rådgivning ett snabbt och enkelt sätt att komma vidare. Vi kommer hem till dig för att tillsammans promenera igenom trädgården och prata igenom vad du vill ha hjälp med. Du bestämmer vad du vill fokusera på. Vi kan prata om vilka växter som trivs i vilka miljöer, eller hur du kan fixa en inbonad känsla vid fikabordet, eller hur du kan jobba med färg och rytm för att gifta ihop din trädgård med skogsdungen på andra sidan häcken? Du bestämmer vad vi ska prata om.

En rådgivning tar ungefär två timmar i din trädgård. Förutom de råd och tips du får på plats skickar vi ett inom ett par dagar ett mail med namn på de växter och material som vi pratade om. Priset inkluderar en timmas restid inom Göteborg med omnejd, om du bjuder på en kopp kaffe.

Natalia Lindberg Trädgårdsdesign - tuja smaragd

Rådgivning 3h inkl. skiss på plats

Pris 7.500 kr (inkl 1 timme restid)

Vill du komma framåt med de stora bitarna i din trädgård? Vi erbjuder en rådgivning som fokuserar på just struktur och form där du i slutet av konsultationen får en enkel ritning över din nya trädgård. Antingen får du ritningen direkt på plats eller så tar jag med mig den och renskriver. 

Detta alternativ lämpar sig för små- eller mellanstora trädgårdar. Har du en större trädgård kan det hända att vi hinner med bara delar av den. Vill du kan du utöka besöket går det såklart bra till ett timpris som vi kommer överens om i förväg.

Natalia Lindberg Trädgårdsarkitekt Göteborg

Boka rådgivning

Boka rådgivning genom att kontakta oss via telefon eller e-post. 

Tel: 0723 39 88 54
E-post: info@natalialindberg.se

Skicka meddelande